Jump to content
Explore Forums
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

desertdog

Let me try this again

Recommended Posts

OK, I'm not sure what happened the first time around.  I see there is a "Lock topic" option for moderators, but I didn't purposefully click that (maybe I moused over it and screwed something up earlier - I'm not sure).  But I'm looking at the "Lock topic" checkbox right now and it's UNchecked. 

The URL is:

http://www.broadbentinc.com/a-practical-workshop-on-tin-can-identification-and-analysis/

The URL for the PDF itself is:

http://www.broadbentinc.com/publicFiles/What_Can_This_Be_A_Practical_Workshop_on.pdf

The original post was made from home today.  I was able to access both links on that computer just fine.

This post is being made from work, completely different computer, network, etc. and the links both work here, too.

If the links don't work, or this goes "locked", please PM me and let me know.  So odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 14 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...